Om balayage 

Balayage er en af tidens helt store farveteknikker, som giver dit hår en smuk og unik wow-effekt.

En af fordelene ved balayage hår er, at man i modsætningen til almindelige reflekser og helfarve ikke behøver at besøge frisøren så ofte. Den naturlige bund må nemlig gerne gro et godt stykke, uden at det gør noget.

Balayage kan udføres i alt slags hår om det er krøllet, glat, lyst eller mørkt fra naturen, oftest har man sin egen bundfarve, hvor spillet så kommer naturligt udad i længderne. Når man vælger sin egen bund er balayage en meget holdbar farveteknik. Balayage er til dig, der måske er blevet træt af de “gamle” reflekser, og gerne vil over i et mere naturligt.

Farveteknikken flere fordele:

  • Balayage kan være en mulighed til gravide kvinder, som gerne vil farves, for farven kommer ikke i forbindelse med huden.
  • Du gør desuden dit hår en tjeneste, da håret slides mindre pga. som nævnt tidligere ikke behøver farves så ofte. Dette betyder at du får længere og sundere hår ved valg af balayage teknikken frem for fx reflekser eller helfarve.
  • Farven er ser meget naturlig ud, der kommer ingen markant udgroning.
  • Farven males ikke helt op til rødderne, som på den måde opnår en god effekt i det håret ser naturligt ud, og ens ansigtstræk kan samtidig blive fremhævet vha. forskellige farvekombinationen.         

Disse ting har bl.a. været afgørende for, at balayage i dag er blevet tidens mest populære farvemetode, som kan bæres af alle.

Er dit hår meget slidt – for eksempel dine spidser – anbefaler jeg altid en klipning i forbindelse dermed.