Om glossing.

Glossing er dermed ret oplagt, hvis man ikke er til helfarve, eller hvis man fx. farver håret første gang og bare er lidt nysgerrig på, hvad en let glossing af håret kan gøre for en.

En glossing giver liv til håret og sørger for et helt særligt spil og er en farve der kommes i håret for at udligne nuancerne, så der ikke er så stor kontrast og håret ser mere naturligt ud. Man kan lave en glossing i alle nuancer f.eks.

  • kolde, varme, lyse eller mørke toner.

Den forsvinder langsomt ud af håret igen, derfor har man også mulighed for at lege med nuancerne, fra gang til gang. Samtidig giver en glossing håret en masse glans og håret ser derfor sundere og lækkere ud.

Har du lyse striber, balayage eller din egen hårfarve, og synes det trænger til en opfriskning og som giver dit hår et flot og glansfuld naturligt hår uden at det er en permanent farve, som er et farvemiddel, der lægger sig ind under hårstrået, men går også gradvist ud af håret, så du undgår udvoksning.

OBS: En toning/gloss dækker ikke grå hår, og bør kun foretages en enkelt gang mellem to farvebehandlinger, som fx. striber.

Er dit hår meget slidt – for eksempel dine spidser – anbefaler jeg altid en klipning i forbindelse dermed.